SEARCH

brilliant lighting + stair design. m.

“.PSLAB’s aim in this space is to highlight the distinguishing features and shape of the staircase, all the while offering a distinctive experience. The staircase is located in a rectangular space with uniform wood cladding on ceiling, floors and walls. It is characterized with a perfectly circular form, with the steps starting at the bottom floor and ending at the top floor with no other connecting points. The staircase has a double volume height and spirals up, shaping its central core.”

click to jump

Share
Facebook Twitter Google+

ABOUT

BVS IS THE STUDIO AND EZINE OF GLOBAL NOMAD ARCHITECT AND ARTIST MICHAEL AMMERMAN CURRENTLY PERCHED ON TOP OF SEATTLES CLASSIC SPACE-NEEDLE

BVS_ A CROSS-MEDIA STUDIO + A GLOBAL DESIGN RESOURCE™

SOCIALIZE

10K FOLLOWERS

RIGHTS

© 1999 2016 BLUEVERTICALSTUDIO. ALL RIGHTS RESERVED. ALL EZINE ARTICLES & IMAGES ARE COPYRIGHT OF THEIR RESPECTIVE AUTHORS.